Information från styrelsemöte februari

Det blir ny portkod från den 15/3 kl. 18:00 Koden blir 2569.

 

Vi kommer höja avgiften till Comhem då Comhem höjt under flera år men vår avgift varit densamma. Ny avgift blir 105 kr per månad och kommer på nästa räkning i april. Kom ihåg att betala räkningarna i tid. Comhem kommer även bli helt digital den 26/5 det kommer endast märkas att bildkvalitén ska bli bättre samt att Comhem play kommer bli kostnadsfritt för alla som bor i huset så ni kan ladda ned och se samma kanaler som på tv i era mobiler.

 

Tvättstuga, fläkten i torkrummet behöver rensas emellanåt. Detta har Roger gjort vid två tillfällen vilket hjälper dock har vi svårt att hålla reda på när den börjar bli sämre. Ni får gärna lägga ett mejl till styrelsen eller prata med Roger när ni märker att fläkten läcker eller torkar dåligt. Tänk på att slänga plast och förpackningar i soprummet och inte i soptunnan i tvättrummet för att inte någon annan behöver gå ut med de soporna. Vi måste alla hjälpas åt för att hålla våra utrymmen fina. Detta gäller även soprummet så kom ihåg att platta till alla förpackningar och större paket bör slängas på tippen.

 

Vi har nu tagit fram en huvudnyckel som Roger ansvarar för. Den kommer endast användas vid nödsituation, eller om vi behöver komma in i lägenheten för underhåll vilket vi såklart informerar innan och kommer behöva ert godkännande för.

 

Vi kommer spola avloppet nu i vår mer information kommer vilka dagar detta blir. Bra om ni är hemma under den tiden men är ni inte det kommer vi behöva gå in i er lägenhet.

 

Årsmöte kommer bli i maj det kommer information om vilken dag och dagordning om någon månad.